Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Jul 1, 2011

Separuh Tahun Berlalu, Separuh Azam Tertunai?

Jadi, sudah 1 Julai?
Bermakna, separuh tahun sudah betul-betul menapak pergi..

Mari semak kembali
berapa banyak azam tahun baru hari tu sudah tertunai...

Al-maklumlah,
masa nak tanam azam,
berkobar-kobar serupa orang nak buat perhimpunan haram.
Siap beli buku untuk pastikan segala azam dan aktiviti tercatat..

Salah satu dari azam tahun baru hari tu ialah..

Cuba 50 Perkara Baru.



BAM!
3 je?
6 bulan tahun 2011, baru 3 je?
Lagi 47??

Kalian?
Apa cerita azam kalian?


postquam-scriptum:
Look at the brighter side. At least I did three.
47 to go. With full spirit, let's walk towards the sunset...




16 comments:

  1. chirpy_chummy01 July, 2011 10:00

    cane ko terbang weh? terjun dr katil?

    ReplyDelete
  2. weh, pengotoq korek idung dengan lidah. hahahaha.. aku alhamdulillah, ade 2 azam besar aku dah tertunai, yg lain2 itu menjadi azam sepanjang usia sbb aku takde azam spesifik utk tahun-tahun tertentu melainkan azam nak kawen. hahahah

    ReplyDelete
  3. WOW header cero versi rambut gerbang! aku suka lah templat baru nih. =)

    Btw korek hidung dgn lidah mmg TAK SENONOH!

    ReplyDelete
  4. baca entry ni, terasa macam tgh berada di alam nobita dan doraemon!
    hahha

    ReplyDelete
  5. hi cero. pengotor korek idung..leh jadi azam ke, hahha, azam tu hajat hrp dpt bertemu imam muda hasan

    ReplyDelete
  6. wahhh..mmg hebat ni ;D

    klu nesa yg no 3 2 je mampu buat..hakhak

    ReplyDelete
  7. tggu ko byk wet nnt leh la terbang k awan...wat sky diving je...terbang jgk nmanya...haha3 aku x pnh buat azam sbb mmg x buatnya...haha3

    ReplyDelete
  8. no 2 tu mcm susah je. haha :D well, at least, u hv a list. not like me T_T lgsg takde list azam utk thn ni. sbb dah dpt agk yg xkn dpt fulfill sume pnye :D

    ReplyDelete
  9. kalau kau dapat buat semua tu bgtau aku beb..aku nk cakap tahniah!mcm haram

    ReplyDelete
  10. nak merepek je azam ahahaha

    ReplyDelete
  11. Dude aku dh x active blog lame tu.. Ko delete jela link tu ye :)

    ReplyDelete
  12. @chirpy_chummy
    aku ada super power..wahahahaha

    @hanaahmad
    takkan korg percaya 3 tu adalah azam aku yg tercapai??
    itu cover-up je laa..wahaha

    @WZulhilmi
    aku tak brape minat dgn background, still searching for a better one..

    @Fina Fento
    hahaha, itu tulisan aku (sbb ko puji lawa, kalo ko kata tak lawa, aku tak ngaku..hahaha)

    @Elie Lily
    hahaha, aku pilih nk jadi nobita sbb kurus..hahaha

    @hidayahjamal
    alaaa, jgn laa caya itu azam aku...
    aku reka je sbg cover-up azam sbnr yg aku rahsiakan...

    @Nesa Wazir
    no 2 tak boleh ke??? hahahaha

    @Miss Comot
    aku nak try bungee jumping..itu golden dream aku..hahaha

    @Amirah Rashid
    kalo ada list tp tak berjalan pon, sama gak rasanya dgn takde list..hehehe

    @m i r a f i q a
    wahahaha, rambut epik!

    @hentakbelipat
    hahahaha, ko boleh korek hidung dgn lidah???

    @Amir Auxin
    bro, jgn kata ko caya itu semua azam aku???hahha

    @Cik N
    ko 'dude' aku?? hahahaha

    ReplyDelete
  13. baru buat 3 tu x kisah sgt.. tapi korek hidung pakai lidah???
    x kisah la cover up ke x kan? still pengotor gile weyh.. (mesti ko nak gak try buat someday kan?? hahaha..)

    tulisan cam bebudak. tapi at least senang nak baca. ;p

    ReplyDelete
  14. @Haris Khairuddin
    Hahaha, of cos laa cover up..
    takkan laa aku nak tulis btol2 apa yg aku dah buat..hehehe

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: