Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Jul 25, 2011

Bila Bangku Diduduki Tiga Lelaki


Biar aku berkongsi sesuatu,
hidup sebagai lelaki single dan mempunyai kawan-kawan yang satu kepala tak laa menyedihkan sangat.
Ianya terletak kepada bagaimana kita menjalani RUTIN harian kita sebagai manusia.










Kalian tahukah apa yang mereka bualkan di atas?
Cuba teka.

Aku yakin,
suatu masa dalam kitar hidup kita,
setiap orang pernah berkelakuan sedemikian.



postquam-scriptum:
Sila lakukan aktiviti yang berfaedah. Jangan jadikan perangai ini sebagai amalan. Perbuatan sendiri, tanggungjawab sendiri. Haha.




20 comments:

  1. tinjau bunga2 di taman..

    ReplyDelete
  2. kureng. kasi ranking kt minah2 yg lalu depan letteww...


    *ehem, pompn pn ade gak bt cani..kah kah



    lariiiiiiiiiiikkkk...

    ReplyDelete
  3. aku tahu!

    2 n 10 o'clock tu direction dari korang duduk.like compass.

    tapi numbering 3, 3.4, 3.1 3.8 tu aku xnk la ckp kt cni

    haha :D

    ReplyDelete
  4. main ranking2. hahaha. pompuan dgn lelaki selalu main game nih. LOL!

    ReplyDelete
  5. rank-kan perempuan? haha..

    ReplyDelete
  6. uuu..kekok ohhh lalu depan orang mcm ni..nak nak lagi orang tua..

    pfft!

    ReplyDelete
  7. tgk awek dan awak yg lalu lalang.bajet nk ngurat.haha!

    ReplyDelete
  8. wahahaha...sabo je la cero ni!~ :D

    ReplyDelete
  9. 3flat 3.4 3.1 3.8 tu something yang ade kaitan ngan women's measurement rasanya.

    -kudozu

    ReplyDelete
  10. ayt bapok n drag menguatkan lagi firasat aku...hahaha3

    ReplyDelete
  11. haha..sengal lah cero. =B
    ak rasa mcm tahu tapi takut salah.
    tp biasanya lelaki suka tgk body pompuan gituw..

    ReplyDelete
  12. ok bab ranking tu tak pahammmmmm

    ReplyDelete
  13. hahahahhaha..
    iyer aku paham.. koh koh koh

    ReplyDelete
  14. @hafizal
    hahaha, nice..ayat best tuh...

    @~* chirpy_chummy *~
    hahaha, rasanya semua pernah buat kot...

    @mr cekodok
    hahaha, it's just a numbering for something not dirty laa...jgn pikir bukan2...

    @WZulhilmi
    semua pernah buat, kan??
    tak kira laki ke, pompuan ke..

    @kata kila
    weyh..jgn sedih...

    @aQel
    hahahahah, tungguu...

    @Fina Fento
    agak tak selalu kan?
    tp mcam aku, slalu buat jauh2, tak laa obvious sangat...

    @PenuliS
    hahahaha, sket lagik...

    @mrs cekodok
    hehehe, jangan marah...

    @Anonymous
    it's a scale, tp bukan laa measurement for something under..heheheh

    @Miss Comot
    hahahaha..

    @Umie Artoqiemie
    hahaha, sabar..sabar...

    @Sophie Al-yahya
    hahahaha, jangan fikir kotor sangat...

    @Encik Psychopath
    hahahaha..right

    @.::WaNiE::.
    hehehe, nanti aku bgtau...

    @Aujinz
    heheheh, bagus bagus...

    @Nesa Wazir
    hehehe..pompuan pon buat gak kan??

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: