Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Apr 30, 2009

Bila 2 + 0 = kosong!!!!

this is the first post

Pergh!!!
Aku blom lagi antar first post, dh ade org linkkan blog nih...
Zaman skang nih cepat ek???
aku ingat nak hias2 dulu baru laa antar post...
nk gak sorok2 mcam org tu wat...
Tp tak dpt nak sorok pape....

Okey2!!!
For the first post, aku nak cite sket psal aku...

Hm, sbg manusia kan,ape kelebihan yg korg ade???
Pada aku, aku ade 2 kelebihan, lain dr org lain...

  1. Dr kecik lg aku dapat lihat personaliti seseorang dgn skali pandang je.. tp tak berkesan kat sume orang tau... dan yg lebih menarik minat aku ade 2; bile skali pandang dah tahu dia camne (i called vector), and berkali2 pandang pon tak dapat nak agak dia camne (i called factor)...
  2. aku ade photographic memory.. hard drive kat otak aku ni minat nak simpan gambaran je... jd ape2 peristiwa yg penah berlaku kat aku, sume aku dpat gmbrkan (tp takde arr detail mcm photos)... sampai ke tahap, bila aku pergi balik kat tmpat tu, aku dpt nmpak diri sendiri kat situ... HAHAHAHA!!!

Tu je laa 2 specialty aku...org len pon mgkin ade skill yg same... takde aa aku ckap aku nih super-hebat sampai tahap HEROES plak...

Tp tahun 2009 nih wat aku pikir balik... each of the specialty aku tu bukan laa spesel sgt... skang tgh makan diri aku balik sbb by a glance aku dpat tahu org nih BENCI tahap gaban kat aku, and aku terpaksa tahan diri aku dr pergi beberapa tempat sbb kalo aku pergi, kelenjar air mata aku tak dpat nak dikawal oleh otak bengap aku nih...

the rain will fall down...

OKey!!! cukup mukadimah...

CHIAOOO!!!!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: