Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Feb 1, 2017

Meet The What?!



Salam.




Maaf tiada komik juga kali ini.
Sibuk sikit, jadi aku tinggalkan saja #MeetTheArtist di atas.
Kalau ada apa-apa soalan, tinggalkan di ruang komen.




Oh, kepada yang belum tahu,
aku ada buat sub-account Instagram khusus untuk #KomikcEro di @ceromono
Jemput follow ya. Follow @cerolian sekali kalau belum.

I'm in the middle of something serious.
Bad things happened to me.
But I don't wanna talk about it.

Tapi kepada yang dapat baca teks ini,
aku cuma nak beritahu bahawa aku sangat nak putus asa.
Tiap-tiap hari aku berfikir untuk putus asa.
Penat.
Aku sudah penat meronta tanpa keputusan.
Aku senyum di luar tapi menjerit di dalam.

I'm not okay.
Kini dunia sudah separuh gelap.
Aku sudah tidak nampak masa depan.

Sekian. Bye.



.




12 comments:

  1. Alaaa, aku tak sempat lagi nak komen entry lepas..

    Hellloooo, C..! Nice to meet you.. UvU Takpe, maaf diterima..kalau takde komik pun aku akan baca sampai habis cuma nak komen problematic sikit.. XP

    Dah, done follow dedua.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. >Lee

      Hello Lee.
      Thanks sebab follow dua-dua.
      Sekarang tak ada phone jadi dua-dua accounts tu macam terbiar untuk sementara hahahah

      Delete
  2. Kewl C... hey I've got bandages also in my kabang... hahaa ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. >P

      Hehe. Actually patutnya ada bandages dalam beg is not weird, right? Tapi orang yang nampak asyik persoalkan je nak buat apa hahahaha

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. muat pulak buku dalam pouch tu. konflik human tu semua orang ada kot. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. >NAD

      Muat sebijik je, lagipun beg tu bukan saiz pouch biasa tapi saiz besar sikit macam tokey sayur pasar pagi punya hahahaha

      Delete
  5. konflik human tu bergantung pada orangnya kot.. Twitter takde? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. >SalbiahM

      Betul. Kekadang rasa macam sukanya dia ni tapi kekadang rasa macam noooo bencinya dia ni hahahaha

      Twitter ada. @cerolian juga hehehe

      Delete
  6. Yaaa unanswered questions agak menyebelkan rasa hati. HAHHHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. >nanadhoi

      Kaaan. Lagi sakit hati bila kita tanya soalan dan dia jawab dengan soalan pulak. Hahaha

      Delete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: