Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Nov 11, 2012

TIDAK!


Persoalannya,
adakah ini pengakhirannya?







Jawapannya,
TIDAK!

Aku akan berjuang untuk apa yang aku mahukan.
Buat masa sekarang, aku mahu kamu!



.




15 comments:

  1. wah bagus ko cero, don't give up. mcm aku ni selalu give up. apa aku nak buat, at least aku inspired ngn blog ko, glad to found ur blog. keep it up bro

    ReplyDelete
  2. jangan cepat putus asa.. :)
    chaiyok2!!

    ReplyDelete
  3. oh.. idop lagi ko rupenye. hoho.. ;P

    "kau merancang. tuhan menentukan. kalau yang kau rancang tak menjadi ketentuan, percaya la sesungguhnya pasti ada ketentuan yang lebih baik untuk kau. perancangan tuhan itu lebih indah." (Zack Zukhairi)

    apa yg perlu kita buat? terus gagah melangkah di atas jalanNYA.. ;D

    ReplyDelete
  4. teruskan berjuang cEro!!!
    All the best!!! :)

    ReplyDelete
  5. that's the spirit. go go go! enemy spotted.

    ReplyDelete
  6. ko tengah berjuang untuk menjaga cinta sejati ke bro?:)

    ReplyDelete
  7. ak tak faham sangat lah apa maksud ko. Beg tu maksudnya beban hidup ke? I mean klu dah putus elok lah kan?
    ke beg tu maksudnya lain?

    ReplyDelete
  8. Kau tahu apa yang kau rasa terbaik untuk kau, terus bertahan cEro!

    ReplyDelete
  9. @Cik lala
    thank u cik lala.. aku bukan tak giveup semuanya, ada jugak yg aku giveup..

    @Aujinz
    Baiklah Aujinz!!

    @Bluewendy
    terima kasih.. belum masa nak putus asa...

    @Haris Khairuddin
    betul! jalan yg kita ambil bukan selalu terbaik utk kita, hanya tuhan yang tahu mana satu khas utk kita, kan?

    @Miss Comot
    Thank you comot!

    @plain83
    arigato-

    @Nerzhul
    Haah? Enemy? NOOOO!! hahaha

    @nazha anua
    berjuang dan terus berjuang!!

    @Yousof
    terima kasih! AKu akan terus buat apa yg aku rasa aku perlu buat...

    @MS. NO NAME
    haha, asyik ajak jogim je..jom!

    @Leeza dayasari [santai leeza]
    terima kasih leeza..

    @racoon
    baiklah racoon!

    @hanaahmad
    Dan terus ke depan! MARA!

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: