Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Nov 18, 2012

Aku Kongsi: INSPIDERED by Gregor Czaykowski.



Nak main tipu sikit,
hari ni aku nak kongsi dengan semua satu komik yang memberikan aku motivasi dan inspirasi untuk terus berkarya walaupun tak sehebat mana.

Sila berikan masa komik ini untuk loading yek..
Maaf kepada yang internet connection dia perlahan.

INSPIDERED
by Gregor Czaykowski.




Sila klik imej untuk sumber.
Tinggalkan komen kepada tuan punya blog itu sebagai tanda terima kasih.

Kalian tahu kan perasaan ada impian tapi tiada motivasi ke arah merealisasikan impian itu?
Apa kata kalian?



.





10 comments:

  1. spider emo. haha.
    tp, perasaan ada impian tp tiada motivasi tu... tak mampu nak describe mcm mana.

    ReplyDelete
  2. saya ada impian dan selalu berangan.. orang kata angan2 boleh jadi kenyataan... semuanya bergantung pada diri sendiri... kadang2 ada juga rasa down tapi bila tengok anank2, family dan rakan2 yang da berjaya mereka menbuatkan saya lebih bersemangat..

    ReplyDelete
  3. spider lagi bersemangat... terbaik.. XD

    ReplyDelete
  4. aku selalu rasa macam tu. dah tetapkan impian, tapi setiap hari pun sama tak berubah-ubah. atau impian tu terlalu tinggi tak tercapai?

    dan setiap hari juga aku bangun lambat pergi kerja. dah penuh dinding kena tampal kata-kata motivasi. betullah, tak ada orang lain kecuali diri sendiri yang mengubah (dari dalam).

    tapi kalau dari dalam tak berubah juga, maka kita perlukan superhero untuk 'jentik' sikit.

    ReplyDelete
  5. hehe..motivator sungguh sepaider tu..:)

    ReplyDelete
  6. well, at least, think of your family.

    Ps: By means 'your' its not only u,cero.

    ReplyDelete
  7. ada impian tapi x nampak ruang untuk mulakan..
    jadi, hanya teruskan apa yang mampu, walau kadangkala pasti ada rasa kecewa..
    paling kurang, kita bergerak walaupun sedikit.. :)

    it's a life..

    ReplyDelete
  8. Dia patut ambik inspirasi daripada spider tu, untung² dia dapat jadi spiderman dengan semangat dan motivasi yang tinggi. ;D


    Kena fikir orang sekeliling kita untuk menambah motivasi yang mungkin semakin menurun tu..

    ReplyDelete
  9. @dania
    susah oo...umpama ada destinasi tapi tak ada tiket keretapi..

    @398725284594851200.0
    DYSHA,
    itulah dia motivasi!
    anak2, famili dan mungkin juga org yg tak pernah kita kenal sebelum ini..
    Semua layak jadi motivasi, kan?

    @Leeza dayasari [santai leeza]
    Usaha itu perlu!
    Perlu ada!!

    @Aujinz
    Tu laa psal..
    Kdg2, yg tak terduga tu laa yg memberikan kita lebih semangat..

    @Kertas Kosong
    Betul.
    Kdang2 kita bukan taknak berubah..
    Kita cuma tak ada mangkin utk berubah..
    Bak kata ko, 'jentikan' tu yg mungkin boleh mendorong kita utk berubah!

    @nazha anua
    Haha, utk kita, lipas mungkin?
    eeekkk!!

    @Anonymous
    Yup!
    'your' might include me, you and everyone in between, or around!

    @MS. NO NAME
    Takpe, teruskan je dgn apa yg ada...
    Nanti sampai tiba masanya, tiba ketikanya, kita akan jumpa ruang dan peluang, insyaAllah..

    @Yousof
    Betul!
    Kena sentiasa fikirkan nak maintain motivasi diri supaya tak menurun menjunam dan setrusnya terkubur..

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: