Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Jul 8, 2012

Saat Itu, Sewaktu Kita Tahu..



Saat itu,
sewaktu kita tahu kita jatuh cinta dengan seseorang yang kebarangkalian memilikinya menghampiri sifar,

dan saat itu,
sewaktu kita tahu kita sudah terlambat untuk tidak mengendahkannya,

dan saat itu,
sewaktu kita tahu kita akan mengalami sakit yang teramat sangat suatu masa akan datang,

dan saat itu,
ADALAH SEKARANG.

Aku sudah lama tak merasakan jantung berdegup sekencang demikian.
Tapi apakan daya, dia adalah mustahil.
Mustahil.


.




6 comments:

  1. kau sudah memulakan dengan usaha sebelum kau rasa gagal? jika belum, sila mulakan sekarang cEro!

    ReplyDelete
  2. nak tak nak kau terpaksa hadapi.. ia semulajadi dan kau tak boleh tak endahkan..

    ReplyDelete
  3. saat kau sedar itu dh tak bermakna apapa, kau tetap turutkan jua kata hati.

    ReplyDelete
  4. pujuk hatimu dan dirimu...stiap yg berlaku ada hikmahnya..jdiknnya satu pengalaman.. :)

    ReplyDelete
  5. SAAT ITU macam saat yang aku sedang lalui aje. hurm.....

    ReplyDelete
  6. @hanaahmad
    tak boleh mula, sbb sangat mustahil..you know, a kind of thing yang aku tak boleh kawal...

    @Aujinz
    tapi hati rasa disiat-siat bro..
    bayangkan aku tak mampu nak buat ape2, nak mula langkah pon tak boleh..

    @7634240882515045496.0
    ஜ miss klanika ஜ
    Apa boleh buat hanya doakan dia bahagia walaupun aku tak terwujudkan..

    @Miss Comot
    Pengalaman yang sebegini hanya ada dua akibat:
    1) mematangkan
    2) memudaratkan

    @Sophie Al-Yahya
    Kita tahu rasanya bagaimana, kan?
    Tak dapat nak difahami orang yang tak tahu rasanya...

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: