Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Jul 5, 2011

Panduan Mengenakan Orang! #3 [impromptu]



im·promp·tu
[im-promp-too, -tyoo]
–adjective
1.made or done without previous preparation: an impromptu address to the unexpected crowds.
2.suddenly or hastily prepared, made, etc.: an impromptu dinner.
3.improvised; having the character of an improvisation.











postquam-scriptum:
Tak semua perkara semulajadi disukai manusia.
Ini adalah salah satu contoh...

Jumpa lagi dalam siri Panduan Mengenakan Orang! yang lain.
Disclaimers:
Aku tak bertanggungjawab ke atas kesan dan akibat dari sesiapa yang mengamalkan perbuatan ni. Tapi kalau kalian buat, kalian memang da bomb!




12 comments:

  1. keh keh keh keh... terbaek..

    ReplyDelete
  2. oke, sekarang sudah paham apa itu maksud impromptu hehe

    makasih

    ReplyDelete
  3. prank ini adalah yg sering dilakukan oleh abg2 aku dan pokcik2 aku. sgt kuangjo. hahaha

    ReplyDelete
  4. memang facelift :D

    Jemput singgah & follow blog Aisha: Www.AishaArdini.Com

    Post Terbaru: Puisi Lelangit Hati 3
    http://www.aishaardini.com/2011/07/puisi-lelangit-hati-iii.html

    Thanks! :)

    ReplyDelete
  5. @WZulhilmi
    hahaha, best kalo kita yg buat, tak best kalo kita yg kena..heheeh

    @m i r a f i q a
    hahaha, annoying orange yg muka macam tu..hahaha

    @Aujinz
    hahaha, don't try this anywhere!

    @Fina Fento
    kan? tu bestnya baca blog aku!
    (cis! promote diri sendiri)

    @Elie Lily
    hahaha jgn wat tau elie..hilang ayu nanti...

    @.::WaNiE::.
    kurang asam, lebih masam..hahahah

    @Nesa Wazir
    lepas buat je, pasti tak kena lempang, kena tumbuk..hahaha

    @hanaahmad
    tp kalo pompuan yg buat, trus raa tak senonoh, kan???

    @Aisha Ardini
    hahaha, actually, it's opposite to facelift..makin berkerut ade arr...hehehe

    ReplyDelete
  6. facelift la sgt kan?? hahaha~

    memang mau mati kalau buat benda ni..lebih2 lagi kalau buat dalam lif. ;D

    ReplyDelete
  7. @Haris Khairuddin
    Kalau dengan orang asing, mmg boleh mati..hahaha
    Tapi kalo dengan kawan rapat, aku rasa nanti akan jadi pertempuran kentut..hahah

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: