Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

May 9, 2011

YES! I'm DEFINITELY at Home!













Walau di mana kita berdiri,
ianya hubungan suci yang kekal abadi.

Selamat Hari Ibu.






14 comments:

  1. semua ibu mesti membebel kan.selamat hari ibu.

    ReplyDelete
  2. asal nama ibu mesti kuat membebel punye la..aku sok dah jadi ibu pun mesti mulut potpet2 macam mak aku jugak..ahaha..


    SELAMAT HARI IBU buat semua kaum2 ibu..^_^

    ReplyDelete
  3. hehe.klu x kne bebel x sah kan. tp mak nesa dah jarang bebel kat nesa. bebelan 2 dah pindah kat adik2 nesa.mgkin sebab nesa dah beso kot :DD

    ReplyDelete
  4. Mak cik!! Love ur T-shirt! Hahaha

    Happy mother's day! =)

    ReplyDelete
  5. Selamat hari ibu buat sume ibu dalam dunia nih..!! SAYA SAYANG MAK SAYA!! yeay!!!

    ReplyDelete
  6. ibu dan bebel x dpt d pisahkan.

    keh keh

    i lap u 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ma cyg!

    HEPI MOTHER'S DAY utk smua ibu2 d sluruh donia..

    ^_^

    ReplyDelete
  7. kau sja eje kan cero wt aku homesickkk..
    =(

    =(

    ReplyDelete
  8. eh, mane yg ko tuleh klu dgr mak bebel tu maknanya dah blk umah? ke aku yg x pasan or salah eh?

    ReplyDelete
  9. bebelan ibu tu lah yang kita akan ingat sampai mati nanti! :)

    ReplyDelete
  10. haha..cero..awat klu kita lukis mak an..mesti kita letak sanggul..haha..mak ang pun de sanggul mcm tu ka? selamat hari ibu cero..hehe..eh...clap wish.. nnt aku dtg komen kat blog ang g ek...1 more paper... :(

    ReplyDelete
  11. wish selamat hari ibu kat mama ko eik!!!! wakil kn aku :P

    ReplyDelete
  12. ok, aku rabun..dah prasan dah.. =.='

    ReplyDelete
  13. @storyfromme
    itu trademark sorang ibu..kan??

    @8958398351630719967.0
    sbg tanda kasih sayang ibu ke anak..

    @Nesa Wazir
    sama laa..kalo mak membebel skang, ade laa yg dia sgt tak puas ati smpai takleh tahan rase nak bebel tu..hahaha

    @WZulhilmi
    t-shirt paling owesemmm

    @pu3aan
    saya pun amat sayang mak asaya!

    @~* chirpy_chummy *~
    ibu dan bebel sangat sebati..
    ko jd ibu nanti, mesti bebel punye..hahaha

    @lumut
    sila laa balik msia cepat2...

    @m i r a f i q a
    hahaha ade sape2 nak upah ke???

    @CikGusi BingbOo
    takpe takpe takpe..sila pakai spek yek..

    @little cart00n
    betol..walaupon kdg2 mcam sakit telinga nak dengar..

    @nekmo
    haha, mak aku mmg terkenal dgn sanggul dia..kebykan mak skang camtu, cuma mak muda dan moden je tak berapa nak sanggul sangat..hahaha

    @kata kila
    sudah wish lame dah..hehehe
    (tu laa cEro, sape suro skang baru nak reply! tumbuk sekali!! DUSYUMM!!)

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: