Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

May 23, 2011

Notis Sibuk Menyelamatkan Dunia





Sebelum apa-apa,
aku nak minta maaf.
Atas sebab aku sedang sibuk menyelamatkan dunia,
blog ini akan berada dalam keadaan rehat buat sementara.
Bermakna tiada post akan diterbitkan sehingga satu masa yang bakal diberitahu.
Selalunya tak lama, sebab aku memang tak boleh berenggang dengan blog ni.

Aku MINTA MAAF sekali lagi.




postquam-scriptum:
Konon hero, padahal si penulis sedang kalah bertempur dengan virus demam. Maklumlah, cuaca sekarang sekejap panas sekejap sejuk, ramai orang jadi batuk dan demam-demam. Kepada yang demam dan batuk di luar sana, sila jangan malas makan ubat, sebab si penulis sendiri malas makan ubat dan hasilnya dia hanya lama terlantar di katil pesakit berbau disinfektan hospital. Uwaaaa!!!




16 comments:

  1. cepat2 selamatkan dunia . hehe

    moga cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  2. cepat cepat selamatkan dunia..
    get well soon...

    hue hue hue

    ReplyDelete
  3. ait hero! eh, cEro! makan ubat la...get well soon okeh. pasni leh la kite ngeteh sesame!

    ReplyDelete
  4. weh... take care~ aku harap ko sembuh laju2.. so ko ley post ngan lbey kerap... tu je.. fin~

    ReplyDelete
  5. sroottt seoottt *bunyi hingus* :p
    sEmoga cEpat sEmbuh cEro. hikhik!

    btw, lukisan bulu kaki kau sgt.. err.. panjang berpintal -___-"

    ReplyDelete
  6. hehe. bwh pkai short hawaii jep.

    jgn lme2 ye cEro ;D

    ReplyDelete
  7. moga cepat sembuh ya cero . nak tengok lukisan yang cero selalu buat . sangat comey !

    ReplyDelete
  8. semoga cepat sembuh cero :D

    lawa seluar pink superman tu pakai :P

    ReplyDelete
  9. cEro, demam jgn dibuat men2..t8 care eh..

    btw, seksi bulu kaki tuh..haha

    ReplyDelete
  10. Moge cpt sembuh yerp incik cEro!
    kurgkn penggunaan tisu sila guna kain for greener world...hihi3
    pdhal bersepah2 tisu lam beg aku...haha3

    ReplyDelete
  11. lu pegi tangkap nyah2 yg bermaharajalela kan?? alhamdulillah.. kasi lokap sama jerung!

    ReplyDelete
  12. cero.. semoga sihat cepat..

    perlu ke bulu kaki cacak2 tuh? (-_-')

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: