Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Mar 25, 2011

Muka Macam Awek Cun Minta Cium

kesinambungan dari entri semalam
Muka Macam Kambing Minta Lempang


Ini aku yang hari kelmarin.




Disebabkan hilang mood, semua orang kecewa dengan aku.




Ini pula aku pada hari semalam...




Pada mata aku, semua orang yang aku pandang
macam awek cun minta dicium.





Ini semua gara-gara pertemuan dengan doktor gigi,
gigi aku tak sakit lagi..Hahaha


Syukur Alhamdulillah,
sakit gigi tiada lagi.
Sakit gigi mengajar aku sesuatu. Walaupun aku dihurung mood yang berasap-asap macam Gunung Merapi bakal meletus, tapi aku berjaya menahannya dan akhirnya tiada siapa menjadi mangsa amarah aku.
Way to go, cEro! (cheer utk diri sendiri)


postquam-scriptum:
Perasaan mulut kena suntik bius macam perasaan mulut aku kebas membengkak sebab termakan ketam..Cuma tak gatal je..


postquam-subscriptum:
Kalian tahu kan Klinik Gigi cEro adalah rekaan?




15 comments:

  1. hahaha...kena jauh dengan cero ni.takut kena cium.

    ReplyDelete
  2. bibir dlm gmbr ketiga sungguh creepy!! LARI~~~

    ReplyDelete
  3. krol kan kalau sakit gigi dia diam je. ekekkekekeke

    ReplyDelete
  4. Hhahaha, siapakah mangsa cium kali ni? kan dah baik bila jumpa doktor. Sapa suh x g awal2

    ReplyDelete
  5. ko yang mintak cium ke hape? yela..sebab gigi kan dah sihat. hahahah

    ReplyDelete
  6. hahaha. mujur da ok ni. cheers utk cero!!^^

    ReplyDelete
  7. nak belaja tahan marah gak la.ajari lah sy :D

    ReplyDelete
  8. nxt time kalau gigi sakit, elie nk g klinik gigi Cero lah!
    hahha

    ReplyDelete
  9. awek tu tak cun pun, gila punya cEro. lol

    ReplyDelete
  10. @storyfromme
    hehehe, nak ke nak ke???

    @WZulhilmi
    hahaha, aku pon tgk jatuh geli..haahha

    @kata kila
    depan ko dia diam arr..cuba intai dia dlm bilik, sure nak melompat..hahaha

    @Fisz
    hehehe, doktor gigi mcam ade aura membunuh yg kuat..hehehe

    @hanaahmad
    aku yg nak cium, sbb gigi aku dah ok..hehehhe

    @Nesa Wazir
    huurey!!!

    @Misal Zarith
    kalo nak tips, masa rasa diri tu tgh marah, cuba senyum..mmg susah mulanye, tp lame2 mcam terbiasa...

    @little cart00n
    hehehe, utk elie bayaran free..hehehe

    @m i r a f i q a
    hahaha, kang aku letak Lisa Surihani masing2 kata aku angau n bosan..hahahha

    @tulip
    eppy arr, sbb dh tak sakit..heheheh

    ReplyDelete
  11. adakah memandang lelaki juga seperti memandang awek cun minta untuk dicium? erk!hahah

    ReplyDelete
  12. @jaaFahiza
    hahaha, mungkin..mungkin sbb dah terlebih dos bius kot..hahahah

    ReplyDelete
  13. seb bek kau dh ok cero oi...hehhe...dia watpe kat gg kau??

    -nekmo-

    ReplyDelete
  14. @Anonymous
    nekmo, hahaha..aku kena cabut gigi, tp akan datang nak tanam gigi baru plak..heheheh

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: