Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Feb 19, 2011

LAT Kampung Boy Sebuah Muzikal

Walaupun aku tak tahu apa kaitan aku dengan ITNM (Institut Terjemahan Negara Malaysia), aku telah terima satu emel dari pihak mereka mengenai sesuatu yang menarik hati.



Untuk lebih lanjut mengenainya, sila ke sini.
'Like' mereka di Facebook Page LAT Kampung Boy Sebuah Muzikal
'follow' mereka di Twitter @LAT_muzikal

Kepada yang tak kenal Datuk Lat, atau mungkin tak tahu Kampung Boy, atau mungkin kedua-duanya sekali, sila tinggalkan nama penuh, alamat dan no telefon supaya aku senang pergi dan sembelih anda hidup-hidup untuk diberi makan ikan talapia dalam kolam belakang rumah ketua kampung aku. Buat malu je kat IC ada tulis warganegara Malaysia tapi tak tahu LAT ngan Kampung Boy.

Aku bercadang nak pergi, mungkin tiket RM40 kot, yang duduk belakang kena pakai teropong nak intai pentas. Siapa nak join??




20 comments:

  1. eh cero..pkul 00.OO? selalu kul 9 pg...mostly kite membesar ngn kampung boy ni..sape x kenal kartun kampung boy tu campak je la dalam laut =_=''

    ReplyDelete
  2. comel gila, "tiket RM40 kot, yang duduk belakang kena pakai teropong nak intai pentas." hik3

    -cik mir-

    p/s : ni blog kawan aku, keh keh keh. yang aku kerjakan. lalala~

    ReplyDelete
  3. Nasib baek aku kenal..weh, rm49 pon asal pegi pon dah kire mnyokong hasil anak m'sia gak kan..haha
    (patriotik btoi nok...)

    ReplyDelete
  4. Siapa Lat? Lol.. hahaha.. siyes masa kecik ak tak membesar dgn cerita nih.. so mmg tak kenal. kt tv biasa jarang ada cerita nih. selalu kt astro je. tapi skrg tau lah.

    Siapa pelakon watak kampung tuh? mesti kelakar buat rmbut mcm tuh in real life..

    ReplyDelete
  5. aku kenal....phewww~nsb bek klu x kna sembelih idop2 ngn ko...haha3

    aku tpkir...klu wat muzikal camne muke Lat in real world...huh?!

    ReplyDelete
  6. yeah!my fav.dulu pernah design *museum* utk dia for pject semester.mmg lawak klu baca semua kartun dia..tp anda dinasihatkan tak bli tiket rm40 for theatre.blkg sgt.aritu tgk Natrah kn blok dek kpala org depan..
    =(

    ReplyDelete
  7. teringat raya 2 tahun lepas kot, Lat buat rumah untuk KLCC punya interior untuk raya. memang sangat best.

    -kudozu

    ReplyDelete
  8. wow.mesti best!.tp x mungkin dpt gi..enjoy ye cero..tlg tgkkn utk nesa:(

    ReplyDelete
  9. arahan hans isaac dan harith iskandar! gabungan mantap utk sebuah teater muzikal pelukis komik negara

    ReplyDelete
  10. jom cEro! aku pun bercadang nak pergi.

    ReplyDelete
  11. kampunggg boyyyy. suka. jom jom

    ReplyDelete
  12. mat!bo!tak!

    heheheheeee

    suke gile kot kartun ni.hehe
    rm100 la weyh.rm100.aku topup lg rm60.cewahhh. :P

    ReplyDelete
  13. @iemaZAIMAH
    serius?? kalo ko serius aku ON je..
    yeah!! dpt seat rm100

    ReplyDelete
  14. cero, mn plak duk bakang kn pkai teropong.haha xperlu. even dok bakang, still nmpk sumenye.

    err...jom! sape nk p? aku nk itot!!!

    ReplyDelete
  15. aahahaha
    tp nk g sumpah aq xtw mcm mne.
    spe nk bwk aq g sne?

    ReplyDelete
  16. @iemaZAIMAH
    aku tau kalo naik lrt..
    n moto of cos...

    ReplyDelete
  17. moto excluded.lrt?haha.aq tak master lg.mybe aq ptut mntk sugar daddy aq hantarkan.baik mintak tiket rm300 tu terus kan?kau nak?LOL :D

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: