Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Dec 22, 2010

Peti Bernama Hati.



Aku ingin lukis rasa jiwa, biar terpampang jelas umpama papan iklan jalanraya, namun malangnya Aku lelaki yang menyimpan perasaan di dalam peti bernama hati.




postquam-scriptum:
Aku sedang menimbang-tara sama ada mahu berhenti dari arena pemblogan, namun di tara kiri 500gram, di tara kanan setengah kilo.




24 comments:

  1. konfem smua peminat pompuan ko x nk ko berhenti
    haha

    ReplyDelete
  2. nak berenti blog?nak kene la tu

    ReplyDelete
  3. aku simpan peti bernama suara..camne?

    ReplyDelete
  4. tak payah berhenti .
    tau tak berhenti tu payah .
    so tak payah payah-payahkan diri untuk berhenti :)

    ReplyDelete
  5. amatlah tidak digalakkan..

    berbloglah..
    selagi letrik rumah anda masih ada..
    selagi bil tepon/berukband anda tidak naik..
    selagi tangan anda masih kenal huruf di kibot..
    selagi.. ada tuan/puan anon yg setia baca entry anda..

    huhu.. baru nak jadi silent reader.. tepaksa pecah tradisi arini!~

    ReplyDelete
  6. jangan berhenti blogging T_T

    ReplyDelete
  7. benda ni penah jadi kat aku.bila attention dirasakan semakin banyak, kita rasa terkongkong dan tiada privasi lagi.welcome to the blogging world!

    teruskan je la, cEro. kalau x nak direct,keep on dgn style read between the lines ko

    ReplyDelete
  8. asal nak quit pulak??? hatoiii, no good no good!

    ReplyDelete
  9. cero. nk copy gmbr ko ni sme leh x. comel la :)

    ReplyDelete
  10. cero....heheheh...
    kau dah lama idup ke????
    kau nk tutup blog???
    aku pijak kau lumat2 kunk..

    tak yah nak timbang2 weh..penimbang rosak...kakak 7e gtau aku td...

    ReplyDelete
  11. cero..teruskan la blogging..kalo ko berhenti, ramai la miss nk bace entry dari ko..ikut style ko ble blogging ni..

    ReplyDelete
  12. Baguslah semua nak tutup blog. apa kes?? Tak paham aku?? tak ingat ke diorang betapa susahnya nak buat blog?? Starting from scratch? Now u just gonna quit like that. Great!!

    ReplyDelete
  13. lu pehal? nak benti dari arena pemblogan nak masuk arena sukan renang lak ke? haha. aku cbr ko, sebelum benti tunjuk 1 pic ko kat blog ni. haha. (walaupun aku dah tengok dah muka ko.)
    ni sbg xmau menghampakan peminat2 pompuan ko di arena pemblogan ini. ceh...

    ReplyDelete
  14. klu ko bhenti...aku akn rindukan cerita hari sabtu dan gadis berkasut converse tue...
    klu ko wat novel jgn lupe gtau aku nk bli...haha3

    keputusan trltk pd ko sdiri...
    mgkin ko leh bhenti buat seketika dan bila ko rindu...ko leh update blik...x gitu bro?

    ko bhenti blog...ko still kwn aku... :)
    kwn dijdikan utk tlg support kwn sdiri kan... :)

    ReplyDelete
  15. whats wrong bebeh...~.~"
    apo kono ei jang:(

    ReplyDelete
  16. bentilah.. klau rase nak benti..
    nobody gonna miss you.

    *geram.

    ReplyDelete
  17. alaa cero nak layan jiwang sorang2, share la..bukan org kenal ko ponn


    tehehe wat2 xkenal :P

    ReplyDelete
  18. dah abes masakkah ko pikir wahai cEro?

    ReplyDelete
  19. jangan berhenti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    napela sume org nk tgglkan aku..

    sedih tau.

    =(

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: