Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Nov 20, 2010

Pada Mata Encik Google..

Hai dunia,



Inspirasi dari salah satu entri oleh Faisal Tehrani,



Kita dapat lihat apa seluruh dunia dengan diwakilkan Google ingin sampaikan.
Cubalah sendiri.

Lagi,



hm...
..dan mari kita fikirkan apa yang tersirat!

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU!

postquam-scriptum:
Adakah kalian fikir Google bersikap jujur?


postquam-subscriptum:
73saat, aku makin hebat dalam membuat entri pendek camni. huh!




21 comments:

  1. kreatif sungguh pemikiran. mintak pandangan uncle google. haha

    ReplyDelete
  2. dah try..tpi result tak sbyak tu.
    but its ok=)

    ReplyDelete
  3. @liyana aziz
    hmmmmmmm

    @Amir Auxin
    encik google selalu dipercayai..

    @mariam surihani
    haha, beza ke?? same je laa...

    ReplyDelete
  4. encik google bukan ke sumber info dipercayai?

    hehe.

    ReplyDelete
  5. cube yahoo plak, bing ke? :D haha

    ReplyDelete
  6. @iemaZAIMAH
    kalo ko bukak link Faisal Tehrani tu, kat ruangan komen ade komen yg pembaca kaitkan Google dgn mason n illuminati, yahudi dan secara konspirasi..
    aku pon tak tau, mcam segala mende skang nk kait dgn freemasonic..
    rimas!

    @m i r a f i q a
    haha, ko tolong laa cubakan..nanti aku link, nak??

    @twinkle twinkle
    serius 73 saat, tp slalu yg pendek ni tak brape berkualiti, byk typo n kurang org akan komen..

    ReplyDelete
  7. Wow!.........

    lepas ni bole cube try taip something mcm ni la kat google.

    Malaysia is a harmony country.setakat ni sgt bahagia menjadi rakyat Malaysia:D

    ReplyDelete
  8. try type 'google is a' and read the first line.

    heh

    -kudozu

    ReplyDelete
  9. ada lagi yg best pasal google aku jumpa kat blogserius

    bila kau cakap "aku pon tak tau, mcam segala mende skang nk kait dgn freemasonic.." aku teringat 1 entry kat F.O.A tentang logo recording company maher zain. ada unsur illuminati tapi org xde org giva damn tapi bila band hujan nye latest album cover ada bentuk piramid n 'the eye' org mesia sibuk la dgn isu illuminati ni. lawak!>> OBECOMIC#27 Maher Zain

    ReplyDelete
  10. @Nesa Wazir
    btol2, tak ada sbb tak suka duk malaysia walupon byk yg masih tak stabil conothnya politik..

    @Anonymous
    kudozu, 'Google is a pervert.'
    HAHAHA, boleh jadik idea buat entri akan dtg ni...

    @Dark Half
    aku agak sakit hati dgn teori konspirasi..adik aku dr tak tau ape tu illuminati n freemasonic, trsu skang jd paranoid..
    sampai satu tahap nanti, kita dah takleh beza mane satu yg sebenar, atau mana satu yg hanay paranoia.

    ReplyDelete
  11. everything mmg freemason and illuminati yg punye lah.

    serius.blogspot ni pun freemason punye.

    ok,aku tipu.

    malas nk layan bende yg takde bukti kukuh.

    ReplyDelete
  12. everything mmg freemason and illuminati yg punye lah.

    serius.blogspot ni pun freemason punye.

    ok,aku tipu.

    malas nk layan bende yg takde bukti kukuh.

    ReplyDelete
  13. @iemaZAIMAH
    itu laa pasal...
    aku takut satu tahap nanti, sampai tak dpt beza mane satu fakta, mana satu auta..

    ReplyDelete
  14. yg mata n piramid tu dlm buku harry potter pun ada..dlm filem pun ada tunjuk...aku dok tunggu jugak org buat conclusion filem nie n kaitan ngan fm tu....tp stkt nie x jmpa pun..ke dorg x baca n tgk hp??

    ReplyDelete
  15. @chomelxii
    aku tak layan HP, sbb tu tak tau..
    tp aku rase, sbb kenapa tak jd isu hal ni, adalah sbb HP disukai ramai, jd tak ramai yg berani yg kritik mende tu..
    hahah

    ReplyDelete
  16. salam..sy dah masukkan link blog ni dlm bloglist HLN. sila check kat bloglist 'Another Love Nest'. Thanx :)

    ReplyDelete
  17. Wow.....google sgt...sgt...sgt...
    well Mr.Google de opinion sendiri ttg Isra3L n Malaysia kan...hahaa3

    ReplyDelete
  18. @Anna Boleyn
    thanks Anna...
    ee, bestnye!!

    @Miss Comot
    haah, itu mewakili apa yg duni selalu googlekan dlm google..
    rupanya, itu pndangan dunia kpd malaysia..

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: