Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Aug 23, 2010

Tiga dan Dua Ketul Kosong

Assalamualaikum W.B.T & Selamat Sejahtera.



BEB!!!
Follower untuk Blog ni dah cecah
300.
Gila arr, blog picisan tempelan tak membawa makna dalam diri orang ramai macam ni pun ada 300 orang klik Follow.
Agaknya, dalam 300 tu ada berapa yang betul-betul follow blog ni ek??
Kalau ada 10 orang je pon, aku dah
hOoorayy dah...

Terima kaseh banyak-banyak kepada yang mengfollow..
Kalian dapat kupon peluk percuma..
Kalau kalian jumpa aku, just cakap password 'peluk'
aku akan peluk kalian erat-erat..
Hahaha (ada ke orang nak ko peluk cEro oi...)

Siapa follower ke-300??
Jeng jeng jeng...
Aku laa...
Baru klik tadi...
Sebab aku baru tahu owner blog boleh follow blog sendiri..
Bapak loser gile, dekat 1 tahun lebih blogging baru tahu owner boleh follow gak...
HAhahaha...
Tapi apsal muka aku tak keluar kat tempat follow tu??
Beb? adakah ini balasan kebengongan aku???
Cik
Amie tu follower ke-299 yek...





14 comments:

  1. hahaha ape daaa~~ aku pun tak follow blog aku, sebab dah bookmark pun haha

    ReplyDelete
  2. Tahniah2!! Lepas ni mesti jad 600 plak.. Haha.. aku terbayangkan klu tiba2 ada org betul2 sebut password tu kat ko.. HARU!! hahaa

    ReplyDelete
  3. ape peluk2 ni???bulan pose weyh!

    ahahahhahaa!

    ReplyDelete
  4. huhuh...sy pom kalo follow org sllu xdok depan...pelikk

    ReplyDelete
  5. wah femesnye kamu!!hakhak

    ReplyDelete
  6. @Shukjessa
    haha, aku serius baru sedar hal tu...
    tak sangka boleh...

    @WZulhilmi
    haha, beb..kalo ada yg sebut, mmg aku buat punya...
    sama ada dia sanggup ke tidak je laa..
    hahaha

    @iemaZAIMAH
    abes ko ingat bulan tak pose boleh peluk ke???
    hahaha

    @echah mashuri
    haha, pelik...
    maybe ade something spesel kot org cam kita nih..
    hehehe

    @lumut
    haha, mane ade...
    it's only the beginning...

    @oh farah
    hahaha, nak peluk ke???

    ReplyDelete
  7. TAHNIAH! aku x thu jdi follower k brp...tp aku sgt jtuh cinta dgn post kamoo ttg hari sabtu n L, si gadis berkasut converse!!!

    kupon peluk? x nk...nnt ko x psl2 kn penampar free k hape k....nk? haha3
    nnt ko kawen ko soh la wifey ko jdi follower pstu ko bg kupon peluk byk2...hahaha3

    ReplyDelete
  8. @Miss Comot
    aku tau punye, korang mane nak kupon peluk aku...
    sbb tu aku bg, hahahah!!!

    @m i r a f i q a
    nah 'peluk'..
    jap!! nanti ade org marah...
    AZL<3 hahaha

    ReplyDelete
  9. tahniah..hehe..aku suka blog ko..

    -nenek moden-

    ReplyDelete
  10. @Anonymous
    nenek, thanks...
    apsal tak sign in??

    ReplyDelete
  11. rmai kot yg betol2 follow blog cEro ni...
    tahniah...haha

    ReplyDelete
  12. @raja dinie
    bgus laa kalo ramai...
    sbnarnye kalo ade 10 org dr 300 pon dah ok dah...
    angka 300 tak membawa makna kalo yg bacanya dua tiga je,kan??

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: