Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Feb 9, 2010

Budak Biologi Minat Seni...

this is fifty-fifth...
..and I'm sorry...


Aku ade beberapa koleksi gmbar yg menarik amik dr web..
Aku tunjukkan kt org, diorg akan kata;
"Yee, ape tuh??"
"Geli arr"
"Eeee, gila seks.."

Bla...bla...bla...

Tp kenapa aku tgk tp tak rase pape pon??
Oh! Sbb aku budak Biology...
yang sukakan seni...

Saksikan...











9 comments:

  1. Yang kuar dari idung tu mcm best jek. Mane nak beli ek? Haha.

    ReplyDelete
  2. memang berseni ! tapi aku tak sanggup nak guna or makan or tengok lagi...aiyoo !

    ReplyDelete
  3. whahahahaha...suke yang picture map tuh. hoho

    ReplyDelete
  4. err muffin tu kalau org bagi 10 ketui pun gerenti tamaw makan..huhuhu.. terase macam otak betol2.. errr..

    ReplyDelete
  5. kalau makanan bentuk-bentuk camtu selalu time halloween mesti banyak. aku pernah jumpe dekat cold storage dulu, diorg jual coklat bentuk lidah dan darah. biji mata la huahah

    ReplyDelete
  6. haha..aku suka..ni yg wat aku nak komen..=))

    ReplyDelete
  7. kat mana de jual ni..
    gue nak buat koleksi ni...
    hehheeee

    ReplyDelete
  8. muffin tu mmg geli r lili..hish

    ReplyDelete
  9. huhu..menarik la...yg hidung 2 xtahan..huhu..cuba buh kat toilet m'sia ni..huhu..sure org dok picit ja idung 2..

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: