Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Aug 19, 2009

19.6 - Sakit n Hujan..

this is my nineteen-point-sixth post (bley plak...)


Based on previous entry,
A friend of mine (you know who you are) cadangkan kat aku supaya nangis dalam bilik mandi semasa mandi...
Yeah, aku mmg nak cuba...
but yet, tak sempat sbb smalam aku tak mandi (kantoi)..

Nak di buat cerita, semalam hujan masa malam pkul 7.30ptg ke 8 mlm kat Shah Alam..
Aku nak gi kelas nih, tp hujan...
Hm, ape aku wat???
Hujan rintik2 tu aku tempuh dgn slamber je...
N the best part is, aku nangis dlm hujan tuh...

Mmg idea genius, takde sape tau aku nangis...
sbb air mata n air hujan dah berasimilasi kat muka aku...

Yeah, mcam kawan aku ckap, mmg lega lpas nangis..
Tp, starting dr tuh, aku mudah sgt nangis...
Sblom tido nangis...
Tgh tido nangis...
Bangun tido pon nangis...
Hahaha...

Yes, hal yg berlaku ttp tak berubah...
But at least aku yg dah berubah...
Aku hargai segala pengalaman nih...

Hm...
Dengan bersaksikan BLOG nih dan seluruh isinya...
Aku berjanji akan CUBA tidak menangis lagi...
TIDAK MENANGIS LAGI!!!!

[credit to Misz Liana]




4 comments:

  1. yeay....
    nangis akhirnye
    sdp kan? eh...sdp pulak, mksd aku..lega kan
    tp tula...utk org yg dh lame sgt tak nangis, once die nangis mmg susah sket nak berenti

    but alhamdulillah ko dh rase lega sgt2

    ReplyDelete
  2. thanks Liana...
    memang sangat lega...
    hm..
    i wonder ko pon pnah alami hal yg same ke???

    ReplyDelete
  3. menangis dan menghadap Tuhan
    memang lega

    -kudozu

    ReplyDelete
  4. well....dulu2, ade somebody ckp..aku ni kuat nangis, sket2 nak nangis, sket2 nak nangis...

    pas2 kan..after that...aku try jadi "iron woman" la konon2nye...azam takmo nangis

    and berjaye jgkla jadi iron woman kejap

    tp few months back ade satu incident yg happen between aku dgn kawan aku
    dlm hati aku kan...mmg rs marah gile, rs cam nak nangis tp tak terkeluar2

    the whole day tu...aku dpt rskan yg hati aku rs cam sakit coz menahan perasaan

    the next day tu...aku still rs cam marah and last2 aku kalah dgn diri aku sendiri

    tgh2 mandi tu....tibe2 aku nangis, lame gile pulak tu...almost 2 jam aku duduk bwh shower

    pas nangis tu..aku igtkan dh ok la
    tibe2, kawan aku tu call mintak maaf sume
    aku nangis lagi...wahhh...lame gile pulak tu kawan aku kene pujuk...adehhhh

    tp lps tu aku okla...alhamdulillah

    aku rs aku nangis bnyk coz aku rs aku nangis sekali mende2 yg aku pttnye nangis dulu tu

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: